Sådan deaktiveres du notifikationer på Facebook

Hver gang Facebook lancerer en ny funktion på sin platform, modtager du en anmeldelse. Du kan også se den nye funktion med en blinkende rød prik på den, næsten tigge om din opmærksomhed. Jeg er ikke sikker på andre, men til tider irriterer det mig, at underretningen ikke forsvinder hurtigt.




Nu det sociale netværk introducerer Facebook Watch internationalt. Så meget som jeg nyder Facebook, tror jeg ikke, jeg kunne bruge for meget tid på at se videoer på det. Hvis du også er blevet udsat for beskeden på Facebook Watch og vil slippe af med den, så hjælper jeg dig med det i dag. Her vil jeg dele, hvordan du deaktiverer Facebook Watch-underretninger på mobile apps og desktop.

Men inden det, lader & vide, hvad Facebook Watch handler om.







Hvad er Facebook Watch

Du må have bemærket i de sidste par år, at videooprettelse og -forbrug har pigget enormt. Fra YouTube til Netflix til Amazon Prime er antallet af streamingtjenester også steget. Hvis videoindholdet vinder popularitet, hvorfor skal Facebook derefter forblive?

Gå ind på Facebook Watch, en streamingtjeneste, der tilbydes af Facebook, især til dens brugere. Det var lanceret sidste år i USA først og var introduceret globalt dette år i september. Facebook Watch er et dedikeret sted for Facebook-brugere at se videoer. Du får alle de traditionelle Facebook-funktioner til se videoer såsom likes, kommentarer, deling, tag osv.

Udover originale shows produceret af Facebook leverer platformen alle de videoer, der er uploadet på platformen af ​​dens brugere. Du kan få adgang til Facebook Watch fra en dedikeret fane, der findes i den øverste bjælke på mobile apps. På Facebook-nettet er det tilgængeligt i venstre sidepanel. Når du gemmer en video på Facebook, er den også tilgængelig under Facebook Watch.





Hvorfor fungerer det ikke?

Selv om Facebook har investeret meget penge på det, meget få mennesker kender til funktionen. Primært fordi Facebook ikke markedsførte det uden for USA og tyr til at sende uønskede underretninger. Det er også underligt, at selvom når du ser en video på Facebook nu, den er tilgængelig under Watch-platformen, er der alligevel ingen, der ved, at den findes.

Tro ikke mig? Se enhver video på Facebook-appen, den fører dig til Facebook Watch.

Også på Guiding Tech
#facebook
Klik her for at se vores facebook artikelside



Sluk for notifikationer

Uanset om du har fået nok af underretningerne eller bare vil slippe af med de røde tællere, er det helt fint at slå dem fra til Watch. Her er, hvordan du kan gøre det.

Mobile apps

Trin 1: Åbn appen, og tryk på Watch-ikonet i øverste bjælke for at gå til Watch-skærmen.

Hvis det ikke er tilgængeligt der, skal du trykke på ikonet med tre linjer øverst til højre og vælge Watch fra det.

Trin 2: I fanen Watch skal du trykke på Se alle efterfulgt af Administrer.

Trin 3: Du føres til siden Administrer din overvågningsliste. Klik her på meddelelsesikonet ved siden af ​​siden, eller vis, hvis meddelelser du vil slå fra.

For at fjerne det fra din overvågningsliste, så du ikke engang kan se deres videoer på denne fane, skal du trykke på krydsikonet og vælge Fjern fra overvågningslisten.

Desværre er der ingen måde at gøre det i bulk. Du skal deaktivere underretninger for alle sider hver for sig.

Internet side

Trin 1: Åbn Facebook-webstedet i en webbrowser, og klik på funktionen Watch, der findes i venstre sidepanel. Alternativt kan du besøge Facebook-overvågningsside direkte.

Trin 2: Klik på det gearformede ikon for indstillinger ved siden af ​​følgende titel i venstre sidepanel. Du føres til skærmen Administrer overvågningsliste. Klik på knappen Opdateringer for at deaktivere underretninger fra denne side eller visning.

Du kan også klikke på siden eller vise direkte fra venstre sidepanel. Klik derefter på knappen Meddelelser for at slå meddelelser fra.

Også på Guiding Tech
Facebook-privatlivets indstillinger 2018: 9 tip til bedre oplevelse
Læs mere




Bonustips: Ryd Facebook Watch History

Ligesom enhver anden platform holder Facebook styr på alle de videoer, du har set på den. Mens historikken ikke er offentlig, er den knyttet til din konto. I tilfælde af at du vil rydde det, her er trinnene.

Mobile apps

Trin 1: Åbn Facebook-appen, og tryk på den tre-bar hamburger-menu i øverste højre hjørne. Rul derefter ned og tryk på Indstillinger og privatliv.

Trin 2: Tryk på Indstillinger. Rul ned og tryk på Aktivitetslog.

Trin 3: Vælg Videoer, du har set, i rullelisten Kategori øverst.

Trin 4: Tryk på Ryd øverst under Videoer, du har set for at rydde historikken.

Internet side

Trin 1: Åbn Facebook-webstedet, og klik på den lille pil ned i øverste højre hjørne. Vælg Aktivitetslog fra det.

Trin 2: Fra venstre sidepanel skal du klikke på Mere og vælge Videoer, du har set på listen.

Trin 3: Klik på Ryd videohistorik øverst for at slette historikken.

Du kan også klikke på ikonet Rediger ved siden af ​​den enkelte video og vælge Slet fra den.

Også på Guiding Tech
Sådan deaktiveres automatisk videoafspilning på Facebook-appen
Læs mere




Hvad er det næste?

Facebook prøver forskellige måder at engagere folk til sin Watch-platform. For nylig lancerede de også Se fest hvor en bruger kan være vært for en live-session for tidligere uploadede videoer på Facebook. På trods af Facebooks forskellige forsøg på at bringe brugere til sin Watch-platform, får den ikke så meget opmærksomhed på grund af flere grunde.

Mens det sociale netværk også arbejder for at frigive originalt indhold på Facebook Watch, håber vi at se engagerende og spændende videoer. Når det er sagt, er Facebook nødt til at indhente meget for at konkurrere med YouTube.